Mooncraft Racing Team

Alessandro MontrasioRaul PayaFrancesco RossiGiovann DimaJuanlu LopezJason ClaydonMick BrownhillBilel Abed

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Mooncraft Racing Team
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 1, Трка 1
Титули: 3
Нокаут Куп победа: 3
Вкупно поени: 33,935.17
Просечно поени/трка: 23.97
Просечно поени/сезона: 407.41
Просечна позиција на табелата: 161.06
Најмногу освоени поени во една трка: 63.07 (Сезона 23, Трка 16)
Позиција во сезоната: 326
Поени во сезоната: 61.1335
Екипни придобивки:

52% отклучени

 (11/21)
Повекето членови на Елит: 8 (Сезона 13, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 15
Број на трки во кои се претстави:
Elite:2028(15.2%)
Master:2217(16.7%)
Pro:2834(21.3%)
Amateur:3213(24.1%)
Rookie:3015(22.7%)
Кумулативни резултати:
Победи:821(6.2%)
Подиуми:2093(15.7%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:1
Подиуми:3
Број на поддржувачи: 2
Слободни места: 0 (Не се примаат апликации)

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Alessandro Montrasio Amateur - 58 10.9% (0.3%)
02. Raul Paya Rookie - 86 14.4% (0.4%)
03. Francesco Rossi Amateur - 74 20.5% (1%)
04. Giovann Dima Rookie - 87 11.9% (0.4%)
05. Juanlu Lopez Amateur - 80 16.1% (0.3%)
06. Jason Claydon Amateur - 70 19% (0.2%)
07. Mick Brownhill Amateur - 64 7.2% (0%)
08. Bilel Abed Rookie - 148 0% (0.1%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Mooncraft Racing Team: Aiming for the win streak.

Requirements:
- Have raced at least 2 full seasons.
- Run all races.
- Most importantly, have fun at the game!

If you meet those conditions, send a PM to the team leader. Your application will be discussed by the whole team before the next race.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
IMPORTANT! Due to organisational changes no new applications will be considered for this season. Have fun!
----------------------------------------------------------------------------------------------------