Jaguar Racing

Wouter TeuwenFlorencia CaroHarsh ShethJens FrostrupIgnacio BelattiRoland PostleMika PekkarinenLee HardingPablo FernandezBert Huylebroeck

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Jaguar Racing
Вебсајт на тимот: https://www.youtube.com/...
Основан: Сезона 12, Трка 1
Титули: 16
Нокаут Куп победа: 16
Вкупно поени: 56,436.96
Просечно поени/трка: 39.30
Просечно поени/сезона: 668.13
Просечна позиција на табелата: 15.07
Најмногу освоени поени во една трка: 69.40 (Сезона 55, Трка 17)
Позиција во сезоната: 4
Поени во сезоната: 346.5337
Екипни придобивки:

71% отклучени

 (15/21)
Повекето членови на Елит: 7 (Сезона 81, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 24
Број на трки во кои се претстави:
Elite:3468(22.8%)
Master:4615(30.4%)
Pro:3504(23%)
Amateur:2290(15.1%)
Rookie:1325(8.7%)
Кумулативни резултати:
Победи:1106(7.3%)
Подиуми:2835(18.6%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:4
Подиуми:8
Број на поддржувачи: 9
Слободни места: 0 (Не се примаат апликации)

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Wouter Teuwen2 Elite 20.8% (3.8%)
02. Florencia Caro Amateur - 58 7.2% (8.5%)
03. Harsh Sheth Elite 15.8% (3.5%)
04. Jens Frostrup Master - 4 10.4% (4.6%)
05. Ignacio Belatti Master - 2 7.3% (4.5%)
06. Roland Postle9 Elite 17.6% (13.1%)
07. Mika Pekkarinen Pro - 15 4.4% (6.9%)
08. Lee Harding Elite 9.9% (8.5%)
09. Pablo Fernandez1 Elite 0% (2.6%)
10. Bert Huylebroeck1 Elite 6.6% (2.3%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Jaguar Racing Silverware Cabinet
]
SeasonTeamChampsTeamKOCupEliteChampsEliteKOCups
12-42
43 🏆
44 🏆 🏆 🏆
45 🏆 🏆 🏆 🏆
46 🏆 🏆 🏆
47 🏆 🏆
48 🏆 🏆
49 🏆 🏆
50 🏆 🏆
51 🏆 🏆 🏆 🏆
52 🏆 🏆
53 🏆 🏆 🏆 🏆
54 🏆
55 🏆 🏆 🏆
56-57
58 🏆
59
60 🏆 🏆
61 🏆 🏆 🏆 🏆
62
63 🏆
64 🏆 🏆
65 🏆
66-68
69 🏆 🏆
70 🏆
71 🏆
72-73
74 🏆 🏆
75 🏆 🏆 🏆
76 🏆
77 🏆
78-79
80 🏆 🏆
81
82 🏆
83-84
85 🏆 🏆
86 🏆
87
88 🏆
89-92
93 🏆 🏆
94
95 🏆 🏆 🏆 🏆