Italian Arrows

Michele JannoneDaniele CimarraNicola PelleritiFabio Tommaso Pelleriti NardiniMarco De BortoliAlessio VergaMario GiriniAndrea PiccioAndrea Lo VecchioAntonio Marzi

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Italian Arrows
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Помеѓу С12 и С13
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 34,047.80
Просечно поени/трка: 23.98
Просечно поени/сезона: 407.61
Просечна позиција на табелата: 95.40
Најмногу освоени поени во една трка: 47.73 (Сезона 47, Трка 2)
Позиција во сезоната: 316
Поени во сезоната: 106.8667
Екипни придобивки:

24% отклучени

 (5/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 66, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 1
Број на трки во кои се претстави:
Elite:17(0.1%)
Master:822(6%)
Pro:5566(40.9%)
Amateur:5831(42.9%)
Rookie:1366(10%)
Кумулативни резултати:
Победи:580(4.3%)
Подиуми:1952(14.4%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:1
Подиуми:5
Број на поддржувачи: 3
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Michele Jannone Amateur - 35 26% (3%)
02. Daniele Cimarra Rookie - 149 10.4% (1.3%)
03. Nicola Pelleriti Pro - 14 10.7% (1.4%)
04. Fabio Tommaso Pelleriti Nardini Amateur - 11 4% (1.3%)
05. Marco De Bortoli Pro - 16 2.2% (1.6%)
06. Alessio Verga Pro - 17 15.7% (0.5%)
07. Mario Girini Amateur - 16 11.7% (0.3%)
08. Andrea Piccio Amateur - 37 8.1% (0.2%)
09. Andrea Lo Vecchio Amateur - 18 6.7% (0.2%)
10. Antonio Marzi Rookie - 17 4.4% (0%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители

Questo team è riservato a chi vuole divertirsi con leggerezza, senza ansia da performabe.

Certo ci piace vincere, e la nostra storia lo dimostra, ma non a discapito di lealtà e serietà.