TNT - The New Team

Nick MaiorPaulinho CostaLukas Schunger

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: TNT - The New Team
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 16, Трка 5
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 17,203.52
Просечно поени/трка: 14.58
Просечно поени/сезона: 247.85
Просечна позиција на табелата: 340.91
Најмногу освоени поени во една трка: 50.27 (Сезона 22, Трка 11)
Позиција во сезоната: 619
Поени во сезоната: 5.8666
Екипни придобивки:

19% отклучени

 (4/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 23, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 1
Број на трки во кои се претстави:
Elite:34(0.4%)
Master:719(8.3%)
Pro:2223(25.5%)
Amateur:2379(27.3%)
Rookie:3351(38.5%)
Кумулативни резултати:
Победи:379(4.4%)
Подиуми:1144(13.1%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:1
Број на поддржувачи: 2
Слободни места: 7

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Nick Maior Rookie - 53 46.6% (2.7%)
02. Paulinho Costa Rookie - 60 53.4% (0%)
03. Lukas Schunger Rookie - 35 0% (0%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Established in Season 16
Revived in Season 52 after liquidation during Season 51.

Everybody has to participate in every race. Anybody who misses 4 consecutive races without informing the team leader of the absence together with an excuse, will be kicked from the team with immediate effect.

Team members who became champions since Season 52:
Season 53 - Rookie 317: Jordy Battello, dominating the championship with 11 wins and 16 podiums from 17 races

Season 54 - Rookie 95: Weibrand Luwes, winning the championship with 7 race wins and 13 podiums from 16 races

Season 55 - Amateur 48: Jordy Battello, winning the championship with 8 race wins and 9 podiums from 17 races

Season 56 - Rookie 279: Jide Aderoju, winning the championship with 8 race wins and 12 podiums from 16 races