Dansk racing

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Dansk racing
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 18, Трка 6
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 11,399.70
Просечно поени/трка: 10.16
Просечно поени/сезона: 172.72
Просечна позиција на табелата: 485.21
Најмногу освоени поени во една трка: 44.75 (Сезона 35, Трка 4)
Позиција во сезоната: 683
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

24% отклучени

 (5/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 28, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 3
Број на трки во кои се претстави:
Elite:78(1.4%)
Master:594(10.7%)
Pro:1507(27%)
Amateur:1746(31.3%)
Rookie:1650(29.6%)
Кумулативни резултати:
Победи:323(5.8%)
Подиуми:879(15.8%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на Dansk racing ќе те чини $7.500.000..

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Dansk racing


Vores mission er via hygge og samarbejde at blive en af de bedre teams.


CURRENT LINE-UP
01. Michael Axelsen - Amateur - 62
02. Jens Ankjær - Amateur - 70
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Former Forever Rebel International
Many past legends are no longer with the team sadly, everyone made an impact and deserve special recognition for contributions to the team that make them as successful now as they have ever been, they are:

Mert Büyükakar
Menno Schipper
Janne Kurunsaari
Marius Ruta
Sameer Marathe
Aniruddh Bhadra
Zak Weaver
Craig McLean
Çağlar Terzioğlu
Kemal Zurnacı
Gani Babu
Marin Žic
Damir Sen
Peter Alan
Vikram Manvelikar
Brendan Considine
Raphael Mesquita
Guillem Cladera
Lee Bull
Rob Bull