VSOL Racing Team

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: VSOL Racing Team
Вебсајт на тимот: http://vrt.ucoz.net
Основан: Сезона 19, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 14,513.33
Просечно поени/трка: 11.03
Просечно поени/сезона: 187.48
Просечна позиција на табелата: 404.84
Најмногу освоени поени во една трка: 48.60 (Сезона 44, Трка 3)
Позиција во сезоната: 634
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

24% отклучени

 (5/21)
Повекето членови на Елит: 0
Нови членови во Елит рангот: 0
Број на трки во кои се претстави:
Elite:0(0%)
Master:461(7.2%)
Pro:2396(37.5%)
Amateur:2360(37%)
Rookie:1166(18.3%)
Кумулативни резултати:
Победи:303(4.7%)
Подиуми:929(14.6%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на VSOL Racing Team ќе те чини $7.500.000.

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Гонку новую мы ждём,
Трудностями всех стращая.
Но на подиум взойдём,
Конкурентов укрощая.


Заявки без письма в личку не рассматриваются.