LTU TEAM NU

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: LTU TEAM NU
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 20, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 8,966.92
Просечно поени/трка: 8.20
Просечно поени/сезона: 139.47
Просечна позиција на табелата: 565.40
Најмногу освоени поени во една трка: 42.53 (Сезона 24, Трка 2)
Позиција во сезоната: 730
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

19% отклучени

 (4/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 24, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 1
Број на трки во кои се претстави:
Elite:17(0.4%)
Master:418(9.6%)
Pro:1464(33.6%)
Amateur:1326(30.5%)
Rookie:1129(25.9%)
Кумулативни резултати:
Победи:226(5.2%)
Подиуми:594(13.6%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на LTU TEAM NU ќе те чини $7.500.000..

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
LTU TEAM NU iseina uztarnauto poilsio :D 2015-09-02

Aсiu sios komandos ikurejui Povilui bei visiems dalyvavusiems sios komandos veikloje.