The Special One

Nuno VicenteJose FilipeLuis FerreiraRicardo VidalVitor NovoJorge BentoArmenio SantosDaniel AndradeRicky SilvaLuis Santos

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: The Special One
Вебсајт на тимот: https://www.youwouldlove...
Основан: Сезона 3, Трка 1
Титули: 1
Нокаут Куп победа: 1
Вкупно поени: 42,801.67
Просечно поени/трка: 30.40
Просечно поени/сезона: 516.78
Просечна позиција на табелата: 28.46
Најмногу освоени поени во една трка: 57.47 (Сезона 18, Трка 4)
Позиција во сезоната: 35
Поени во сезоната: 414.4337
Екипни придобивки:

52% отклучени

 (11/21)
Повекето членови на Елит: 5 (Сезона 10, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 14
Број на трки во кои се претстави:
Elite:1775(12.8%)
Master:3990(28.8%)
Pro:5053(36.5%)
Amateur:2750(19.9%)
Rookie:282(2%)
Кумулативни резултати:
Победи:776(5.6%)
Подиуми:2138(15.4%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:4
Подиуми:9
Број на поддржувачи: 5
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Nuno Vicente Master - 4 14.1% (12.6%)
02. Jose Filipe Elite 9.2% (2.7%)
03. Luis Ferreira Master - 5 19.8% (2.3%)
04. Ricardo Vidal Amateur - 47 7.9% (6.8%)
05. Vitor Novo Pro - 7 12.3% (4.9%)
06. Jorge Bento Pro - 5 6.1% (1.2%)
07. Armenio Santos Master - 2 9.2% (7.5%)
08. Daniel Andrade Pro - 19 10.1% (0.2%)
09. Ricky Silva Master - 5 4.5% (1.5%)
10. Luis Santos Amateur - 4 6.9% (0.2%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
It doesn't matter what you are, but what you become: Special, the One!!

João Monteiro Champion S36 & S43
Frederico Neves Champion S42

Team Winners & Team Cup Knockout - Season 58


*Specials*
Nuno "Six-pack" Vicente
Armenio "Silent Man" Santos
Ricardo "Harder Faster" Vidal
Filipe "The Kid" Miguel
Zé " Wiseman "Filipe
Vitor "The Lion" Novo
Luis "Quintino" Ferreira
Jorge Bento
Ricky Silva
Daniel Andrade