.I BOLLITI IN CARPIONE.

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: .I BOLLITI IN CARPIONE.
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 21, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 4,655.41
Просечно поени/трка: 4.33
Просечно поени/сезона: 73.55
Просечна позиција на табелата: 786.35
Најмногу освоени поени во една трка: 41.00 (Сезона 30, Трка 5)
Позиција во сезоната: 958
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

19% отклучени

 (4/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 31, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 1
Број на трки во кои се претстави:
Elite:17(0.8%)
Master:82(3.7%)
Pro:835(37.7%)
Amateur:1104(49.8%)
Rookie:178(8%)
Кумулативни резултати:
Победи:84(3.8%)
Подиуми:295(13.3%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на .I BOLLITI IN CARPIONE. ќе те чини $7.500.000..

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
.