Martini Racing

Brian WindellLukas KälinEugen ArnoldKevin LeeRoger HansenAlexander MichaelsWes RichardHakan YildirimEric BergerMax Goodman

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Martini Racing
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 3, Трка 4
Титули: 3
Нокаут Куп победа: 1
Вкупно поени: 26,150.47
Просечно поени/трка: 17.39
Просечно поени/сезона: 295.58
Просечна позиција на табелата: 304.54
Најмногу освоени поени во една трка: 65.60 (Сезона 17, Трка 1)
Позиција во сезоната: 141
Поени во сезоната: 216.2
Екипни придобивки:

52% отклучени

 (11/21)
Повекето членови на Елит: 5 (Сезона 16, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 15
Број на трки во кои се претстави:
Elite:1015(7.9%)
Master:2004(15.6%)
Pro:2624(20.4%)
Amateur:3658(28.5%)
Rookie:3555(27.7%)
Кумулативни резултати:
Победи:831(6.5%)
Подиуми:2041(15.9%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:4
Подиуми:19
Број на поддржувачи: 2
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Brian Windell Pro - 24 10.5% (1.1%)
02. Lukas Kälin Amateur - 31 13.3% (0.5%)
03. Eugen Arnold Amateur - 10 3.1% (0.3%)
04. Kevin Lee Amateur - 16 11.2% (0.3%)
05. Roger Hansen Amateur - 25 8.6% (0.2%)
06. Alexander Michaels Amateur - 8 10.1% (0.2%)
07. Wes Richard Amateur - 43 10.4% (0.1%)
08. Hakan Yildirim Amateur - 63 18.6% (0.2%)
09. Eric Berger Amateur - 52 9.6% (0.1%)
10. Max Goodman Amateur - 19 4.6% (0%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Martini Racing is a pioneer team when it comes to GPRO history. Since very early it was rated as a top team and a place where everyone wanted to be in.

Team Records:

3 Time champions: Seasons 7, 11, 18
1 Time cup winners: Season 18

We are Martini. Always Martini.

MVP:
Season 90. Brian Windell.
Season 89. Eugen Arnold.