Wacky Racers GP

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Wacky Racers GP
Вебсајт на тимот: http://gpro.net/gb/TeamP...
Основан: Сезона 22, Трка 17
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 8,635.41
Просечно поени/трка: 6.90
Просечно поени/сезона: 117.25
Просечна позиција на табелата: 573.99
Најмногу освоени поени во една трка: 38.20 (Сезона 46, Трка 10)
Позиција во сезоната: 755
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

14% отклучени

 (3/21)
Повекето членови на Елит: 0
Нови членови во Елит рангот: 0
Број на трки во кои се претстави:
Elite:0(0%)
Master:109(2.5%)
Pro:715(16.2%)
Amateur:2113(48%)
Rookie:1463(33.2%)
Кумулативни резултати:
Победи:262(6%)
Подиуми:787(17.9%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на Wacky Racers GP ќе те чини $7.500.000.

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
All Hail Owen lol