Pacific GP

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Pacific GP
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 24, Трка 9
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 18,789.54
Просечно поени/трка: 14.79
Просечно поени/сезона: 251.51
Просечна позиција на табелата: 356.85
Најмногу освоени поени во една трка: 48.67 (Сезона 44, Трка 12)
Позиција во сезоната: 586
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

24% отклучени

 (5/21)
Повекето членови на Елит: 2 (Сезона 34, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 6
Број на трки во кои се претстави:
Elite:382(5.9%)
Master:1249(19.2%)
Pro:2296(35.3%)
Amateur:2254(34.7%)
Rookie:317(4.9%)
Кумулативни резултати:
Победи:465(7.2%)
Подиуми:1186(18.3%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на Pacific GP ќе те чини $7.500.000.

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Once a clueless team in F1, now a group of ambitious managers aiming for Elite in GPRO. This is Pacific GP.

The team is open for any managers regardless their GPRO experience who:
are nice and friendly,
race every race.
speak/write English.

If you are interested in joining Pacific Grand Prix send a message to the team leader.

!!! Applications without letter of introduction will be rejected !!!