Hornet GP

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Hornet GP
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 25, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 9,055.65
Просечно поени/трка: 8.98
Просечно поени/сезона: 152.72
Просечна позиција на табелата: 523.35
Најмногу освоени поени во една трка: 35.33 (Сезона 42, Трка 17)
Позиција во сезоната: 728
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

19% отклучени

 (4/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 38, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 1
Број на трки во кои се претстави:
Elite:17(0.4%)
Master:321(7.3%)
Pro:1220(27.9%)
Amateur:2145(49%)
Rookie:671(15.3%)
Кумулативни резултати:
Победи:297(6.8%)
Подиуми:707(16.2%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на Hornet GP ќе те чини $7.500.000..

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители

Лидерот на тимот нема внесено никакви информации за овој тим