Технички директор: Bernard Warren

Профил на техничкиот директор

Име: Bernard Warren
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 265
Победи: 6

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 124
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 51

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Flavio Mendiković
Група: Elite
Плата: $470.000
Должина на договор: 11 трки