Технички директор: Jason Coppuck

Профил на техничкиот директор

Име: Jason Coppuck
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 540
Победи: 28

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 120
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 75

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Joaquín Quintana
Група: Master - 3
Плата: $400.000
Должина на договор: 10 трки