Технички директор: Graham Pope

Профил на техничкиот директор

Име: Graham Pope
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 281
Победи: 3

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 127
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 59

Понуди од:

Сеуште нема понуди за овој технички директор
Вкупно понуди: 0

Испрати ја твојата понуда

Мора да бидете најавени за да можете да понудите договори

Плата по трка:  $
Плакање за потпис:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус по подиум:  $ (опционално)
Поени бонус:  $ (опционално)
Бонус за шампионска победа:  $ (опционално)
Број на трки во договорот:  (1 - 17)
Понуди прегледност:

Забелешка:

  • Ако техничкиот директор ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на твојот претходен технички директор ( 50% од целата сума што би ја исплатил до крајот и истекот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените понудата , ке мора да ја избришете старата понуда и да направите нова понуда и да платите повторно за истата
  • Можеш да направиш јавна, полупроватна и приватна понуда
  • Јавна понуда е таа која може секој да ја види со име на менаџерот кој ја пратил, полуприватна понуда е таа која може да ја види секој, но не се гледа името на менаџерот, а приватна понуда е таа во која комплетно не се гледа ниту понудата, ниту името и деталите за менаџерот.Таа е невидлива до наредната одлука за стаф .
  • Јавна понуда ке ве чини $500.000, а полуприватна понуда ке ве чини $1.000.000 а сосем приватна понуда ке ве чини $1.500.000