Технички директор: Bernie Murray

Профил на техничкиот директор

Име: Bernie Murray
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 282
Победи: 12

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 95
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 55

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Sidney Lima
Група: Pro - 4
Плата: $550.000
Должина на договор: 15 трки