Технички директор: Tim Phillips

Профил на техничкиот директор

Име: Tim Phillips
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 143
Победи: 0

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 116
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 53

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Toni Söyrinki
Група: Elite
Плата: $250.000
Должина на договор: 10 трки