Технички директор: Gary Heard

Профил на техничкиот директор

Име: Gary Heard
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 355
Победи: 12

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 177
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 54

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Luca Molendi
Група: Elite
Плата: $1.018.000
Должина на договор: 12 трки