Табела на тестирањата (Група: Amateur - 39)

Изберете група:

Позиција Гуми Име на менаџер Националност Најдобро време Заостанување Вкупно круга
1 Pipirelli  Philippe Taffonneau       1:21.934s  + 0.000s 100
2 Pipirelli  Crescenzo Pezone       1:46.326s  + 24.392s 100