New Delhi

Патека Технички податоци
Локација: Индија Моќност: 11
Датум: Не е на календарот Управување: 15
Должина на патеката: 308.2км Забрзување: 10
Круга: 60 Аеродинамички притисок: Медиум
Разлика од круг: 5.137 км Претекнување: Нормално
Просечна брзина: 235.46 км/ч Тврдина на суспензијата: Меки
Одржани трки: 26 Потрошувачка на гориво: Средна
Број на кривини: 16 Потрошувачка на гуми: Многу висока
Време на влез/излез од боксот: 19s Ниво на грипот: Многу ниско
Категорија: поранешена Ф1
Рекорди
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S97, R13
Фев 16, 2024
Roland Postle10 1:19.935s
Сезона Master
S82, R2
Јун 1, 2021
Mirco Baldini 1:21.698s
Сезона Pro
S68, R16
Фев 8, 2019
Farcy Génel 1:23.169s
Сезона Amateur
S91, R11
Јан 26, 2023
Ilmārs Līcītis 1:24.844s
Сезона Rookie
S68, R16
Фев 9, 2019
Jason Claydon 1:27.326s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S97, R13
Фев 16, 2024
Dominiek Van West 1:18.535s
Сезона Master
S79, R2
Ное 24, 2020
Tim Villars 1:20.717s
Сезона Pro
S52, R9
Апр 8, 2016
Gino Zernani 1:21.742s
Сезона Amateur
S54, R9
Авг 12, 2016
Gabriel Escada 1:23.162s
Сезона Rookie
S63, R17
Мар 30, 2018
Jason Claydon 1:23.816s

Ги пратиме промените и податоците
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S44, R4
Окт 28, 2014
Roland Postle 1:32.901s
Сезона Master
S71, R14
Авг 13, 2019
George Slater 1:34.832s
Сезона Pro
S71, R14
Авг 13, 2019
Konrad Lasak 1:35.881s
Сезона Amateur
S38, R14
Окт 25, 2013
Nebojsa Radaljac 1:38.030s
Сезона Rookie
S71, R14
Авг 13, 2019
William Pickering 1:41.447s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S94, R14
Авг 15, 2023
Rei Frost 1:31.500s
Сезона Master
S94, R14
Авг 15, 2023
Paulo Pinto1 1:33.237s
Сезона Pro
S82, R2
Јун 1, 2021
Josep Meyer 1:35.391s
Сезона Amateur
S63, R17
Мар 30, 2018
László Novák 1:37.476s
Сезона Rookie
S94, R14
Авг 15, 2023
Marco Domingos 1:39.915s
Историја
Сезона Трка Победник Пол-поз Најбрз круг
27 17 Zdenek Hladik3
1h23:53.717s
Zdenek Hladik3
2:42.939s
Zdenek Hladik3
1:21.366s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
31 7 Leandro Sereno3
1h36:55.420s
Nuno Vicente
3:11.514s
Leandro Sereno3
1:34.324s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
33 7 Leandro Sereno3
1h35:31.408s
Leandro Sereno3
2:56.151s
Atis Praudins
1:22.552s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
36 14 Vsevolod Demydov
1h24:13.400s
Vsevolod Demydov
2:43.363s
João Monteiro
1:21.666s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
37 14 Toygun Senler4
1h26:35.955s
João Monteiro1
2:56.973s
Vsevolod Demydov
1:22.190s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
38 14 Vsevolod Demydov
1h24:42.644s
Vsevolod Demydov
2:56.110s
Sion Francis
1:22.247s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
40 17 Rimantas Sagatas2
1h24:48.831s
Apostolis Goutzos
2:43.957s
Nikolay Borzenkov
1:21.329s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
43 14 Roland Postle
1h24:26.604s
Roland Postle
2:44.799s
Roland Postle
1:22.361s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
44 4 Roland Postle
1h23:48.225s
Roland Postle
2:55.121s
João Monteiro2
1:21.142s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
45 17 Leandro Sereno6
1h23:45.571s
Roland Postle1
2:40.954s
Roland Postle1
1:20.956s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
48 12 Vsevolod Demydov2
1h23:47.597s
Jan Pavlicek
2:44.492s
Christos Bobolis
1:21.472s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
52 9 Roland Postle4
1h24:19.157s
Stanislav Frolov
2:43.621s
Stanislav Frolov
1:20.769s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
54 9 Ioannis Dimitroglou1
1h29:35.627s
Jan Pavlicek2
2:45.227s
José Abi Jaudi
1:20.324s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
57 11 Stas Prost
1h24:01.870s
Krisztián Veinperl
2:43.423s
Justinas Smyšliajevas4
1:20.081s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
60 16 Paulo Pinto
1h23:18.693s
Ioannis Dimitroglou3
2:42.725s
Carlos Esparza
1:19.535s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
63 17 Radek Czech
1h33:16.999s
Radek Czech
2:59.188s
Roland Postle5
1:20.763s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
66 14 Radek Sus
1h22:55.534s
Toni Söyrinki
2:44.017s
Róbert László1
1:20.085s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
68 16 Mikko Suhonen
1h22:49.319s
Rafal Celejewski
2:43.780s
Róbert László1
1:19.354s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
71 14 Ugnius Sagatas
1h33:24.843s
Paweł Zaburski
3:10.264s
Roland Postle6
1:21.179s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
77 7 Yug Desai1
1h23:29.868s
Yug Desai1
2:56.114s
Yug Desai1
1:18.725s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
79 2 Harsh Sheth
1h23:05.747s
Kuba Szajbel
2:41.395s
Harsh Sheth
1:19.060s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
82 2 Wouter Teuwen
1h35:49.751s
Luca Molendi
2:55.659s
Jasper Coosemans1
1:23.122s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
86 14 Bert Huylebroeck
1h24:42.459s
Brad Marshall
2:55.593s
Bert Huylebroeck
1:19.846s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
91 11 George Slater1
1h22:41.884s
George Slater1
2:43.029s
George Slater1
1:19.515s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
94 14 Gonzalo Alvarez
1h34:33.435s
Bruno Caseiro1
3:08.623s
Rei Frost
1:31.500s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
97 13 Lorenzo Di Buono
1h23:17.901s
György Székely
2:40.976s
Dominiek Van West
1:18.535s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката