Kaunas

Патека Технички податоци
Локација: Литванија Моќност: 9
Датум: Не е на календарот Управување: 10
Должина на патеката: 264.1км Забрзување: 5
Круга: 80 Аеродинамички притисок: Медиум
Разлика од круг: 3.301 км Претекнување: Нормално
Просечна брзина: 189.45 км/ч Тврдина на суспензијата: Медиум
Одржани трки: 16 Потрошувачка на гориво: Средна
Број на кривини: 10 Потрошувачка на гуми: Висока
Време на влез/излез од боксот: 11s Ниво на грипот: Ниско
Категорија: не е Ф1
Рекорди
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S44, R1
Окт 17, 2014
Roland Postle 1:02.816s
Сезона Master
S43, R5
Авг 26, 2014
João Menezes 1:04.636s
Сезона Pro
S63, R8
Фев 27, 2018
Mihail Golovanov 1:05.811s
Сезона Amateur
S55, R16
Ное 6, 2016
Liviu Sandu 1:07.443s
Сезона Rookie
S79, R12
Дек 29, 2020
Povilas Zukas 1:09.842s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S86, R5
Фев 25, 2022
George Slater1 1:02.730s
Сезона Master
S86, R5
Фев 25, 2022
Aigars Vitolins 1:04.822s
Сезона Pro
S69, R3
Мар 1, 2019
Damian Zglinicki 1:05.699s
Сезона Amateur
S55, R16
Ное 8, 2016
Alex Ilushenko 1:07.029s
Сезона Rookie
S79, R12
Дек 29, 2020
Otakar Stepanek 1:08.152s

Ги пратиме промените и податоците
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S38, R7
Окт 1, 2013
Mihail Golovanov 1:14.162s
Сезона Master
S38, R7
Окт 1, 2013
Grzesiek Jakubiak 1:14.774s
Сезона Pro
S38, R7
Окт 1, 2013
Viktor Dyankov 1:16.165s
Сезона Amateur
S34, R14
Фев 1, 2013
Varun Dua 1:18.140s
Сезона Rookie
S34, R14
Фев 1, 2013
Joao Heraldo Scheffer 1:20.800s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S44, R1
Окт 17, 2014
Sergey Sergeev 1:13.775s
Сезона Master
S44, R1
Окт 17, 2014
Zdenek Hladik3 1:14.462s
Сезона Pro
S44, R1
Окт 17, 2014
Martin Freeth 1:15.078s
Сезона Amateur
S44, R1
Окт 17, 2014
Maxim Egorov 1:17.609s
Сезона Rookie
S34, R14
Фев 1, 2013
Arkadiusz Nicewicz 1:20.124s
Опис

Нема внесена информација за оваа патека.

Историја
Сезона Трка Победник Пол-поз Најбрз круг
32 9 Toygun Senler3
2h10:21.139s
Tomasz Kaminski
3:12.049s
Atis Praudins
1:35.984s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
34 14 João Monteiro
1h41:49.540s
Vsevolod Demydov
2:29.533s
Ioannis Dimitroglou
1:14.840s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
35 Тест патека Total test laps: 1510796
Your test laps: ???
- Bronek Obarewicz
1:04.205s
Минати тест сесии
Резултати од тестирањето
38 7 Toygun Senler4
1h29:36.963s
Toygun Senler4
2:19.478s
Vsevolod Demydov
1:05.444s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
40 8 Rimantas Sagatas2
1h29:14.059s
Rimantas Sagatas2
2:08.928s
Rafael Mantovani
1:05.207s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
43 5 Christos Bobolis
1h29:14.258s
João Monteiro1
2:07.965s
David Rolleston
1:04.845s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
44 1 Sergey Sergeev
1h40:51.389s
Roland Postle
2:17.885s
Sergey Sergeev
1:13.775s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
46 13 Leandro Sereno6
1h29:35.316s
Leandro Sereno6
2:08.789s
Alexey Manukalov
1:05.137s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
51 5 Jan Pavlicek
1h29:30.907s
José Abi Jaudi
2:09.407s
Jan Pavlicek
1:05.593s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
53 Тест патека Total test laps: 1368064
Your test laps: ???
- Mairo Toom
1:04.035s
Минати тест сесии
Резултати од тестирањето
55 16 Roland Postle4
1h29:38.320s
Roland Postle4
2:09.733s
Paweł Zaburski
1:04.281s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
60 2 Christos Bobolis4
1h28:27.381s
Ioannis Dimitroglou3
2:07.541s
Ioannis Dimitroglou3
1:04.140s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
63 8 Radek Czech
1h29:12.842s
Roland Postle5
2:08.297s
Alex Holland
1:03.670s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
69 3 Matt Kasar
1h28:53.893s
Matt Kasar
2:08.768s
Martin Bedoya
1:04.079s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
73 4 Jan Velske1
1h28:38.831s
Božidar Topčić
2:09.590s
Jan Velske1
1:03.985s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
75 10 Flavio Mendiković
1h32:28.103s
George Slater
2:07.823s
George Slater
1:02.814s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
79 12 Andrea Squizzato
1h29:27.722s
Roland Postle9
2:20.043s
Gyuri Székely
1:04.188s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката
84 Тест патека Total test laps: 1557234
Your test laps: ???
- Dex Vici
1:03.945s
Минати тест сесии
Резултати од тестирањето
86 5 George Slater1
1h27:49.411s
George Slater1
2:06.250s
George Slater1
1:02.730s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката