ГПРО партнерски програм - Регистрација

Формулар за регистрација

Е-маил:
Лозинка: (најмалку 6 карактериситки)
Потврди лозинка: (најмалку 6 карактериситки)
Име на контактот:
Име на компанијата:
Адреса на ВЕБ:
Пејпал е-маил:
Verification:

Верификацијата е неуспешна!


Со регистрирањето се согласуваш наУслуги за сервисот

Преглед на партнерскиот програм

• Максимизирај го профитот од корисниците на твојата страна преку промоција на ГПРО за нив

• За секој пакет на корисниците кој го купуваат ние ке споделиме 50% од профитот со вас

• Повлекувањето на уплатите е лесно преку Пејпал

• Детални статистики и пратење на акциите на вашите играчи што ги работат во текот на играта

• За повеке информации за нашите партнери и партнерски програми, ве молиме проверете на Често поставувани прашања .