Russian Federation

Sochi GP

Темп: 0°C
Влаж: 0%
Најбрз круг: -
Вашиот најбрз круг: -:--.---s
Време за трка: 0.000
Гориво:
 
Гуми:
 
Разлика до лидерот на трката:
Разлика со болидот напред:
Разлика со болидот позади:
Совети за користење на табелите од десна страна

• кликнете на било која позиција и број за да го следите тој болид
• кликнете на името на менаџерот за да го означите на табелата и на патеката, а истото може да го направите и со кликање на болидот на менаџерот на патеката
• кликнете на растојанието на секој менаџер за да ја видите разликата помеѓу тие менаџери на патеката односно нивните болиди


Легенда за настаните

[T] = Технички проблем
[P] = Пит
[M] = Грешка на возачот
[B] = Истрошени гуми


ТВ модел

Користи го овај начин за автоматски да се прикажуваат најинтересните моменти на акција на патеката во секој круг. Ова го исклучува рачното менување на погледот на другите болиди.


Пратење и статична гледна точка

По автоматизам ке вие ке го следите вашиот болид. За да следите други болиди користете ги "Лево" и "Десно" стрелките. Двоен клик на патеката за да се исклучи пратењето на болидот и да се оди на статичен поглед на истиот. Може да се повлече по екранот и да се смени погледот и да се прати или гледа само одреден дел од патеката.


Патека зумирање поблиску/подалеку и начини на следење

Може да зумирате или одзумирате за да ја видите комплетно патеката, болидите ке бидат претставени како мали точки зависно од зумирањето на екранот. Боите на точките респондираат со позицијата на менаџерот на табелата. Во комплетно зумиран мод, може да менувате помеѓу 50%, 75% и 100% изгледот на болидот и се менува во "Менување на погледот" () копчето. Кога е одзумирано може да менувате поглед меѓу точките (позиција, знаме, иницијали или празно) и мали болиди. Имајте во предвид дека може и да го користите средното копче на глувчето со ролање да зумирате или зумот на мобилните телефони со што ке имате контрола над зумирањето на екранот.


Круга: 0/53
Failed to load race data. Please check your network connection. Retrying automatically in 30 seconds...
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
# Г Име на менаџер Нац Круга Заостанување Време на кругот Пит Настан
# Г Име на менаџер (Поз) Време на кругот Најбрз круг
# Име на менаџер Пит Најдобар пит (Круг) Последен пит (Круг)
# Нац Име на менаџер Стари поени Нови поени

Репризата е заклучена


Може да ја отклучите репризата на сите групи за оваа сезона и трката за само 0.5 супортер кредити. Еднаш ако се отклучени репризите ке ви бидат достапни постојано за да се гледаат.

Одбрана реприза: Сезона: 78 Трка: 3