Profail pengurus: Lajos Veres

Profail GPRO

Gambar
Helmet
Liveri kereta
Nama:Lajos Veres
Negara: Hungary
Jantina:Lelaki
Penyertaan:Dis 30, 2013
Interaksi terakhir: Jan 16 2017, 09:42:57
Kiriman Forum:668  (Lihat kiriman)
Statistik
Trofi GPRO: 0
Nombor GP:0 (293)
Mata diperolehi:0 (544)
Kemenangan:0 (11)
Podium:0 (50)
Posisi Pole:0 (9)
Lap terpantas:0 (9)
Prt mata/perlumbaan: - (1.86)
Persijilan: Pengurus ini belum lulus ujian persijilan GPRO! Belum lagi
Pencapaian:

16% dibukakunci

(55/352)
Statistik prestasi litar  |  Résumé perlumbaan

Maklumat hubungan

Email: Tersembunyi
Peti surat: Hantar mesej peribadi kepada Lajos Veres Hantar mesej peribadi
Senarai rakan: Log masuk untuk menambah pengurus ini
 Facebook:
 Twitter:
 Skype:-

Fakta segera

GP Pertama: Musim 39, Perlumbaan 14
Masa log:2299
Masa di GPRO:905.1 jam
Tinggi:-
Berat:-
Tarikh lahir: -
Tempat lahir:-
Tempat kediaman:-
Status perhubungan:-

Game data overview

Kumpulan:Retired
Kedudukan musim:-
Wang: $?
Pemandu: Tiada
P. Tek.: Tiada
Keseluruhan kakitangan:0
Tayar: blank
Nama pasukan: -
Kedudukan pasukan:0
Mata pasukan:

Penaja

-
-
-
-
-
  • Karier pengurus
  • Sejarah pengurus
  • Pencapaian
  • Sejarah pasukan
  • Sejarah pemandu
  • Statistik lain
  • Perkara lain
Karier pengurus Lajos Veres (Kemaskini terakhir: Nov 23 2016, 10:39:54)
S56:

Cél: Pilótámnak öt futamra van már csak szerződése. A szezonnak ezt a szakaszát megnyomom, hogy lássam mire elegendő ez a csomag. Ha netán kellően sok pontot szereznék ezen az öt futamon, akkor megpróbálkoznék egy jó pilótaigazolással további pontszerzésekkel feljutásra játszani.

P1
Futam:
Pontszám:
Összesített helyezés:
Győzelem:
Dobogó:
Pole:
Gumiszállító: D


S55:

Cél: Előzetes terveimmel ellentétben nem nyomom meg ezt a szezont, a bennmaradás úgy gondolom könnyű lesz. A szezont arra szeretném fordítani, hogy kiismerjem az új energiarendszert, és mivel várhatóan alacsony költségű szezon lesz, anyagilag kellene tovább erősödnöm, lehetőség szerint befektetve.

P1
Futam: 17
Pontszám: 27
Összesített helyezés: 9.
Győzelem: 0
Dobogó: 2
Pole: 0
Gumiszállító: Y
A kitűzött célokat elértem, azonban a szponzori helyzetemen rontottam, nem tudtam megfelelően tárgyalni.

S54:

Cél: A szezon első öt futamán megnézem, hogy a pilóta komolyabb edzése nélkül ki lehet-e harcolni a bennmaradást, mert ha igen, akkor az ötödik futamtól edzés kerülésével
elérhető lenne, hogy még egy teljes szezonnal meghosszabbítsam a pilóta szerződését. Így egy erősebb pilótával próbálhatnám ki, hogy mire képes a csomagom.

Frissítés (8. futam után): Két random okozta probléma miatt, csak a 8. futamon derült ki, hogy a csomagom megfelelő a bennmaradás kiharcolására, eddig viszont edzettem a pilótámat, ezért aztán kérdéses, hogy 135 alatt tudom-e tartani az átlagát a szerződéshosszabbítás lehetőségéig. Mivel a bennmaradás valószínűleg megvan, a szezon hátrlévő részében spórolás a cél úgy, hogy ha mégis szükséges még pontot szereznem, akkor arra képes legyek.

Frissités (10. futam után): Világossá vált, hogy nem tudom a következő szezon ötödik futamáig 136 alatt tartani a pilótám átlagát, ezért elkezdem edzeni hogy a következő szezonban meglássam mire képes a csomagom, ami nyilván sokkal kevesebb lesz, mint ha az 56. szezonban próbálhattam volna ki.

P1
Futam: 17
Pontszám: 8
Összesített helyezés: 16.
Győzelem: 0
Dobogó: 1
Pole: 0
Gumiszállító: Y

S53:

Cél: A bennmaradáshoz szükséges pontok megszerzése az első öt futamon, amelyen még érvényes szerződése lesz a pilótámnak. Ha ez megvan, hosszabb távú terv kiötlése egy új pilótával.
Frissítés (5.futam után): Az eddig megszerzett 6 pont necces a bennmaradáshoz, még ha csak az akaraton múlt is ez, de fontos volt a helyes anyagi körülmények között maradni. Az új pilóta fiatal, és a fizetésén kívül minden tulajdonságával elégedett vagyok, mert ha ebben a szezonban bennmaradok, akkor a következő végére egészen versenyképes lesz, de már e szezon végén is lehet esélyem vele további pontok szerzésére, ha be kell biztosítani a bennmaradást. Célom vele az 56. szezon 5. futamáig hosszabbítani, az 55. szezonban pedig megnézni a csomagom erősségét egy erősebb szezont futva, közben megfigyelni, hogy miben különbözik egy tehetségesebb, de tapasztalatlanabb pilóta.

P1
Futam: 17
Pontszám: 9
Összesített helyezés: 21.
Győzelem: 0
Dobogó: 1
Pole: 0
Gumiszállító: Y
A bennmaradás sikerült, az új pilótával is szereztem 3 pontot a szezon végén, de végül a szezon elején megszerzett 6 pont is elég lett volna ezúttal a bennmaradáshoz. Az anyagi helyzetemet sikerült stabilan tartani, technikai erősödés mellett.

S52:

Cél: Továbbra is csak a bennmaradás, de az előző szezonhoz képest jobb anyagi helyzettel, amihez első lépés a Yokomama gumi választása. A szezon első felében csak a célba érés fontos anyagi szempontból, a második felében próbálom meg kiharcolni a bennmaradást egy addigra megerősített autóval, és némileg fejlettebb pilótával.

P1
Futam: 17
Pontszám: 11
Összesített helyezés: 15.
Győzelem: 0
Dobogó: 1
Pole: 0
Gumiszállító: Y
A kitűzött célokat maradéktalanul sikerült elérni, bennmaradtam, az anyagi helyzetem javult, miközben az autó is fejlettebb lett.

S51:

Cél: Bennmaradás. Amennyiben nem sikerült a bennmaradás, teljesen más úton kell járnom a sikerhez. A bennmaradáshoz a Contimental gumit választottam, remélve hogy lesz néhány ennek a guminak ideális futam, amit megnyomva kellő számú pontot szerzek. Az anyagi helyzetemet meg szeretném őrizni, amihez az is kell, hogy a guminak nem ideális futamokon is jól szerepeljek, mert csak így térülhet meg a viszonylag drága gumi.

P1
Futam: 17
Pontszám: 10
Összesített helyezés: 17.
Győzelem: 1
Dobogó: 1
Pole: 0
Gumiszállító: C
A bennmaradás sikerült egy a guminak ideális jól megnyomott verseny megnyerésével. Anyagilag azonban nagyon rossz szezont zártam. majdnem 20 millióval kevesebb a szezon végi egyenleg, mint az előző szezon végén, ráadásul az autó is veszített közben kb. 60 karakterpontot, vagyis a következő szezonra gyökeres változásra van szükség.

S50:

Cél: Csak a feljutás elfogadható eredmény, sőt igazából a korábbi feljutós szezon tapasztalatai alapján az első helyet illene megcéloznom. Ha nem jön össze a feljutás, akkor más utat kell keresnem a proba kerülésre, és az ottani boldogulásra.
Amennyiben a feljutás sikerül, másodlagos cél, hogy erős csomaggal kezdhessem meg a következő szezont proban.

Frissítés a 6. verseny után: Azt látva, hogy a legkomolyabb riválisom pilótája szerződésének lejárta után további 17 futamra van szerződése - 145-ös OA-val -, az első hely megszerzése valószínűleg elérhetetlen, mivel az anyagi helyzetem miatt nem akarok túl nagy CT-ket vállalni.

A120
Futam: 17
Pontszám: 120
Összesített helyezés: 1.
Győzelem: 6
Dobogó: 13
Pole: 4
Végül mégis sikerült 1. helyen feljutni, de ez elsősorban annak köszönhető, hogy az első helyre esélyes másik menedzser spórolt a szezon utolsó harmadában. A feljutás mindenesetre sima volt, anyagilag jól végeztem, az autóm erős, de a szponzorom kevés, ami annak is következménye, hogy kísérletezgettem is ezzel.

S49:

Cél: Az előző szezonban a pilóta szerződtetéssel egyértelművé vált, hogy feljutásra csak az 50. szezonban lesz esélyem, ezért ebben a szezonban is elsősorban az anyagi helyzetem javítása lesz a cél. A szezon elején a pilóta szerződéshosszabbítása végett nagyon takarékon kell futni, de ezután a bevételnövelés céljával jobb eredményeket várok. A szezon végére mind a pilótámnak, mind az autómnak, mind a pénzügyi helyzetemnek olyan szinten kell lennie, hogy az 50. szezonban az első versenytől dobogóesélyes legyek.

A120
Futam: 17
Pontszám: 22
Összesített helyezés: 11.
Győzelem: 0
Dobogó: 3
Pole: 3
A szezon végére valamivel jobb eredményeket vártam, de összességében tulajdonképpen a célkitűzéseimet elértem, hiszen a feljutók feljutása után a csomagom kb. 3-4. legjobb lehet a csoportban.

S48:

Cél: Megfelelő pilóta szerződtetése, felkészítése, hogy a körülményektől függően a 49-50. szezonban megerősödve jussak fel Pro osztályba. Ennek a szezonnak a végén kell biztosítanom a bennmaradást, de addigra elég erősre kell edzenem pilótát, ahhoz hogy ez könnyen meglegyen. Mindeközben helyre kell állítanom a Pro-s hajrában megtépázott anyagi helyzetemet, és szponzorokkal kell szerződnöm, tehát a szezon első részében is oda kell figyelnem a teljesítményre, miközben spórolni is próbálok.

A120
Futam: 17
Pontszám: 7
Összesített helyezés: 16.
Győzelem: 0
Dobogó: 0
Pole: 0
Célkitűzéseim egy kivétellel teljesültek, ugyanis a szponzori hátteret nem sikerült megerősíteni.
Szerződtetett pilóta: Marcel TertingS47:

P14
Futam: 17
Pontszám: 6
Összesített helyezés: 28.
Győzelem: 0
Dobogó: 0
Pole: 0
Nem sikerült a bennmaradás, aminek több összetevője volt. A szezon első kétharmadában nem tudtam eleget foglalkozni a játékkal, ezért az 1-2 magas kockázattal futott futam gyatra eredménnyel ért véget. A szezon végére rendszeresen erős pontszerző helyeken futottam, de rendre elszámoltam a gumikopást, illetve az utolsó versenyen jó pozícióban a random is közbeszólt. A gumikopás elszámításának oka feltételezésem szerint a pilóta agresszivitás-növekedésének (0-54) figyelmen kívül hagyása volt.
Gumiszállíó: Y

S46:

A104
Futam: 17
Pontszám: 108
Összesített helyezés: 1.
Győzelem: 3
Dobogó: 12
Pole: 2
Viszonylag sima feljutás annak ellenére, hogy több hibát is vétettem.

S45:

A104
Futam: 17
Pontszám: 24
Összesített helyezés: 8.
Győzelem: 0
Dobogó: 1
Pole: 0
A szezon első kétharmadában a pilóta óvatos fejlesztése, hogy még egy szerződéshosszabbítás beleférjen, utána motivációnövelés, tesztek a következő szezonban történő feljutás céljával.

S44:

A104
Futam: 17
Pontszám: 29
Összesített helyezés: 10.
Győzelem: 0
Dobogó: 1
Pole: 0
Itt is hamar kiderült, hogy kevés vagyok a feljutáshoz, újra építkezés.
Szerződtetett pilóta: Hayden Briscoe

S43:

A104
Futam: 17
Pontszám: 30
Összesített helyezés: 8.
Győzelem: 0
Dobogó: 2
Pole: 0
Eredeti cél a feljutás volt, de hamar kiderült, hogy arra nincs esély, ezért újra építkezésbe fogtam.

S42:

A104
Futam: 17
Pontszám: 10
Összesített helyezés: 20.
Győzelem: 0
Dobogó: 0
Pole: 0
Cél a bennmaradás volt, és a következő szezonra felkészülni.
Szerződtetett pilóta: Wayne Wilson

S41:

A104
Futam: 17
Pontszám: 25
Összesített helyezés: 8.
Győzelem: 0
Dobogó: 3
Pole: 0
Cél csak a bennmaradás volt, a szezon első kétharmadában csak alacsony kockázattal mentem, a végén sikerült elég sok pontot gyűjteni.
Szerződtetett pilóta: Claudio Barbazza, Dario Gethin, Ben Green

S40:

R369
Futam: 17
Pontszám: 71
Összesített helyezés: 3.
Győzelem: 0
Dobogó: 6
Pole: 0
Feljutás
Nagy versenyben sikerült feljutni, az utolsó futam utolsó-előtti körében történt előzéssel sikerült megszerezni azt az 1 plusz pontot ami szükséges volt a feljutáshoz, enélkül ugyanis pontszámban hármas holtverseny lett volna, amiből utolsóként, kerültem volna ki az összesített 5. helyen. Ezzel az 1 plusz ponttal a 3. helyen végeztem a tabellán.
Szerződtetett pilóta: Sarah Lewis

S39:

R369
Futam: 4
Pontszám: 0
Összesített helyezés: 20.
Győzelem: 0
Dobogó: 0
Pole: 0
Ismerkedés a játékkal
Szerződtetett pilóták: Alexander Hill, Jamie Brise

1. pole: S46-05 Rafaela Oval
1. győzelem: S46-06 Austin
1. mesterhármas: S50-16 Zolder