Куп нација


Напомена: за ово такмичење, рачуна 30 најбољих резултата по трци, за сваку државу

К 1. коло 2. коло Четвртфинале Полуфинале Финале Победник
1. Бразил 3 Бразил 3 Бразил 3 Бразил 0                                        
18. Чешка 0
24. Хрватска 3 Хрватска 0
30. Аустрија 0
23. Колумбија 0 Финска 0 Португалија 0
16. Финска 3
20. Турска 0 Португалија 3
8. Португалија 3
5. Мађарска 3 Мађарска 3 Мађарска 0 Пољска 0
17. Србија 0
13. Сједињене Амери... 3 Сједињене Амери... 0
32. Аустралија 0
9. Русија 3 Русија 1 Пољска 3
29. Канада 0
10. Бугарска 0 Пољска 2
4. Пољска 3
3. Енглеска 3 Енглеска 3 Енглеска 3 Енглеска 0                     
19. Белгија 0
27. Словачка 0 Немачка 0
11. Немачка 3
26. Венецуела 3 Венецуела 0 Француска 0
31. Естонија 0
21. Грчка 0 Француска 3
6. Француска 3
7. Аргентина 3 Аргентина 3 Аргентина 0 Италија 0
22. Румунија 0
12. Шпанија 3 Шпанија 0
14. Литванија 0
28. Летонија 0 Шведска 0 Италија 3
25. Шведска 3
15. Холандија 0 Италија 3
2. Италија 3