Статистика

Глобална статистика
Статистика тимова
Статистика активности
Статистика форума
Статистика нација
Остале статистике
Статистика достигнућа
Возачи и технички директори
Статистика ГПРО супортера

Трофеј нација (Сезона 80)

Изабери сезону:

 
  # Нација   Поени у сезони       Претходна трка     Kуп поени   Менаџери       Поени менаџера по трци    Трофеји
±0 1.  Бразил 4,138.8     364.2     114.0     898     0.53  36
±0 2.  Италија 3,713.0     342.2     123.6     755     0.53  3
±0 3.  Енглеска 2,481.0     225.4     105.2     515     0.59  4
±0 4.  Аргентина 2,229.0     224.6     98.0     546     0.46  Нема
±0 5.  Мађарска 2,050.2     175.2     88.8     510     0.47  8
±0 6.  Пољска 1,849.8     159.6     89.2     444     0.50  17
±0 7.  Француска 1,575.4     128.8     84.8     340     0.52  Нема
±0 8.  Португалија 1,523.2     128.4     81.6     393     0.49  Нема
±0 9.  Шпанија 1,374.6     117.0     74.8     353     0.48  Нема
±0 10.  Сједињене Америчке Државе 1,065.0     101.2     66.6     342     0.44  Нема
±0 11.  Немачка 1,014.4     81.2     62.2     257     0.50  Нема
±0 12.  Русија 1,008.6     108.6     90.4     186     0.68  Нема
±0 13.  Бугарска 899.4     76.8     64.6     185     0.52  1
±0 14.  Литванија 729.6     78.0     72.6     119     0.68  8
±0 15.  Чешка 726.6     75.8     63.2     186     0.45  Нема
±0 16.  Финска 677.4     51.2     50.6     130     0.56  2
±0 17.  Грчка 662.6     61.8     56.4     178     0.42  Нема
±0 18.  Холандија 645.8     52.8     52.8     148     0.56  Нема
±0 19.  Србија 637.0     51.6     50.2     109     0.63  Нема
±0 20.  Румунија 627.2     55.2     51.6     165     0.43  Нема
±0 21.  Турска 606.0     47.4     47.4     101     0.78  Нема
±0 22.  Хрватска 552.2     50.2     50.2     86     0.69  Нема
±0 23.  Белгија 534.6     40.0     40.0     119     0.50  Нема
+1 24.  Словачка 464.2     53.6     52.8     119     0.48  Нема
-1 25.  Венецуела 454.4     41.2     39.0     164     0.32  Нема
±0 26.  Шведска 412.0     40.6     40.6     83     0.60  Нема
±0 27.  Естонија 396.8     37.8     37.8     60     0.78  Нема
±0 28.  Канада 389.8     49.0     49.0     123     0.37  Нема
±0 29.  Летонија 368.4     32.4     32.4     59     0.69  Нема
±0 30.  Аустралија 337.0     27.8     27.8     110     0.38  Нема
±0 31.  Колумбија 302.2     22.6     22.6     58     0.64  Нема
±0 32.  Аустрија 301.2     38.8     38.8     46     0.72  Нема
+1 33.  Украјина 275.8     31.2     0.0     53     0.62  Нема
-1 34.  Индија 268.2     21.0     0.0     61     0.62  Нема
±0 35.  Јужна Африка 261.0     22.2     0.0     72     0.45  Нема
±0 36.  Шкотска 224.2     17.2     0.0     38     0.65  Нема
±0 37.  Уругвај 201.2     25.2     0.0     47     0.44  Нема
±0 38.  Мексико 189.0     19.8     0.0     75     0.30  Нема
±0 39.  Данска 185.2     22.6     0.0     39     0.59  Нема
±0 40.  Словенија 122.2     13.6     0.0     26     0.47  Нема
±0 41.  Швајцарска 115.8     13.6     0.0     52     0.32  Нема
±0 42.  Ирска 97.0     8.6     0.0     27     0.38  Нема
±0 43.  Индонезија 90.4     6.2     0.0     30     0.65  Нема
±0 44.  Белорусија 88.2     11.4     0.0     15     0.60  Нема
+1 45.  Македонија 80.4     9.4     0.0     14     0.61  Нема
-1 46.  Чиле 78.2     6.4     0.0     30     0.26  Нема
±0 47.  Малезија 73.2     7.4     0.0     24     0.38  Нема
±0 48.  Филипини 70.2     5.6     0.0     34     0.38  Нема
+1 49.  Нигерија 68.8     9.6     0.0     18     0.58  Нема
-1 50.  Албанија 67.0     4.6     0.0     10     0.96  Нема
±0 51.  Перу 58.4     2.2     0.0     22     0.32  Нема
±0 52.  Еквадор 57.6     3.8     0.0     15     0.40  Нема
±0 53.  Босна и Херцеговина 55.8     6.4     0.0     23     0.36  Нема
±0 54.  Хонгконг 54.8     6.0     0.0     11     0.71  Нема
±0 55.  Тајланд 43.6     4.0     0.0     3     1.45  Нема
+3 56.  Велс 41.2     11.6     0.0     18     0.24  Нема
-1 57.  Малта 34.2     2.2     0.0     10     0.41  Нема
±0 58.  Црна Гора 32.4     2.4     0.0     4     1.47  Нема
+2 59.  Азербејџан 31.6     4.0     0.0     5     1.32  Нема
-3 60.  Ангола 31.4     1.2     0.0     12     0.42  Нема
+1 61.  Молдавија 30.6     3.2     0.0     5     0.71  Нема
+1 62.  Барбадос 30.2     3.2     0.0     3     1.26  Нема
-3 63.  Нови Зеланд 29.6     1.0     0.0     13     0.26  Нема
+2 64.  Јапан 25.0     2.6     0.0     9     0.56  Нема
-1 65.  Бангладеш 24.0     0.0     0.0     1     2.18  Нема
-1 66.  Киргистан 23.2     0.0     0.0     2     1.05  Нема
+1 67.  Кипар 22.8     3.4     0.0     5     0.58  Нема
-1 68.  Казахстан 22.2     1.6     0.0     5     0.57  Нема
±0 69.  Косово 19.8     2.0     0.0     1     1.80  Нема
±0 70.  Норвешка 18.6     1.6     0.0     10     0.41  Нема
±0 71.  Либан 18.0     1.2     0.0     4     0.41  Нема
+1 72.  Доминиканска Република 17.6     1.8     0.0     7     0.25  Нема
-1 73.  Кенија 17.2     1.2     0.0     5     0.75  Нема
±0 74.  Кина 16.4     1.2     0.0     4     0.40  Нема
±0 75.  Мозамбик 16.4     2.0     0.0     2     1.49  Нема
±0 76.  Парагвај 13.8     0.0     0.0     5     0.28  Нема
±0 77.  Демократска Република Конго 13.8     0.4     0.0     3     0.43  Нема
+4 78.  Грузија 13.8     3.0     0.0     1     1.25  Нема
-1 79.  Андора 13.6     1.2     0.0     4     0.33  Нема
±0 80.  Израел 13.2     1.2     0.0     1     1.20  Нема
+2 81.  Гибралтар 13.0     2.4     0.0     2     0.76  Нема
-1 82.  Јамајка 12.8     1.8     0.0     2     0.75  Нема
-4 83.  Сингапур 12.0     0.0     0.0     10     0.15  Нема
+1 84.  Боливија 11.6     2.0     0.0     6     0.21  Нема
+1 85.  Иран 11.6     2.0     0.0     1     1.05  Нема
-2 86.  Панама 11.0     0.6     0.0     3     0.55  Нема
±0 87.  Острво Ман 9.4     1.0     0.0     2     0.47  Нема
±0 88.  Фиџи 7.4     0.0     0.0     1     1.48  Нема
+3 89.  Костарика 6.8     1.0     0.0     5     0.24  Нема
-1 90.  Луксембург 6.8     0.0     0.0     3     0.26  Нема
-1 91.  Габон 6.4     0.0     0.0     3     0.19  Нема
-1 92.  Лихтенштајн 6.0     0.0     0.0     3     0.21  Нема
±0 93.  Бахреин 5.8     0.0     0.0     2     0.64  Нема
±0 94.  Гватемала 5.2     0.0     0.0     3     0.24  Нема
±0 95.  Никарагва 4.8     0.0     0.0     1     0.48  Нема
+3 96.  Куба 4.6     1.0     0.0     2     0.77  Нема
-1 97.  Тунис 4.6     0.0     0.0     2     0.66  Нема
-1 98.  Монако 4.4     0.2     0.0     2     0.20  Нема
-1 99.  Исланд 4.2     0.2     0.0     7     0.15  Нема
±0 100.  Мадагаскар 3.2     0.0     0.0     10     0.19  Нема
±0 101.  Вијетнам 3.2     0.0     0.0     5     0.21  Нема
±0 102.  Самоа 3.2     0.2     0.0     1     0.40  Нема
±0 103.  Тајван 2.8     0.4     0.0     4     0.08  Нема
±0 104.  Египат 2.4     0.0     0.0     4     0.15  Нема
±0 105.  Сан Марино 2.4     0.0     0.0     2     0.15  Нема
±0 106.  Руанда 2.2     0.0     0.0     2     0.31  Нема
±0 107.  Вануату 2.2     0.4     0.0     1     0.20  Нема
±0 108.  Науру 1.8     0.0     0.0     1     0.26  Нема
±0 109.  Џибути 1.6     0.0     0.0     1     1.60  Нема
+1 110.  Хондурас 1.4     0.0     0.0     3     0.20  Нема
-1 111.  Алжир 1.4     0.0     0.0     3     0.07  Нема
+2 112.  Свети Китс и Невис 1.4     0.2     0.0     2     0.10  Нема
±0 113.  Боцвана 1.4     0.2     0.0     2     0.17  Нема
-2 114.  Либија 1.2     0.0     0.0     3     0.09  Нема
±0 115.  Гана 1.0     0.0     0.0     3     0.06  Нема
+2 116.  Зимбабве 1.0     0.2     0.0     3     0.09  Нема
±0 117.  Катар 1.0     0.0     0.0     2     0.17  Нема
-2 118.  Саудијска Арабија 1.0     0.0     0.0     2     0.17  Нема
+16 119.  Није на листи 0.6     0.6     0.0     1     0.60  Нема
-1 120.  Шри Ланка 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Нема
+1 121.  Мароко 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-2 122.  Антарктик 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-2 123.  Маурицијус 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-1 124.  Брунеји 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+11 125.  Девичанска острва 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-2 126.  Северна Ирска 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+4 127.  Холандски Антили 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+5 128.  Сао Томе и Принципе 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+5 129.  Судан 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+11 130.  Јерменија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-6 131.  Намибија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-6 132.  Уганда 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+4 133.  Источни Тимор 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+4 134.  Француске Јужне Територије 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+4 135.  У.А.Е. 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-8 136.  Сијера Леоне 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-8 137.  Замбија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-8 138.  Мала спољна острва Сједињених Држава 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-7 139.  Салвадор 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-13 140.  Макао 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-1 141.  Џерзи 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема