Irungattukottai

Pista Të dhëna teknike
Vend: Indi Forcë: 8
Data: Jo në kalendar Trajtimi: 12
Gjatesia e garës: 293.6Km Akselërim: 7
Xhiro: 79 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 3.716 Km Tejkalim: lehtë
Shpejtësia mesatare: 174.25 km/h ngurtësia e Pezullimit: Medium
Grand Prix të mbajtura: 22 Konsumi i karburantit: Medium
Numri i qosheve: 12 Nxemja e gomave: I lartë
Koha brenda / jashtë piteve: 14s Gjendja ferkimit: E larte
Kategoria: Jo në F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S74, R2
13 Janar, 2020
Jan Velske2 1:17.701s
Sezoni Master
S65, R17
3 Gusht, 2018
Apostolis Goutzos 1:19.092s
Sezoni Pro
S65, R17
3 Gusht, 2018
Hováth Kázmér 1:20.030s
Sezoni Amateur
S80, R14
6 Mars, 2021
Sam Norris 1:21.220s
Sezoni Rookie
S70, R16
14 Qershor, 2019
Laurent Kurz 1:24.035s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S80, R14
9 Mars, 2021
Rimantas Sagatas2 1:16.782s
Sezoni Master
S85, R2
7 Dhjetor, 2021
Michail Ivanov 1:18.591s
Sezoni Pro
S67, R12
20 Nëntor, 2018
Patrick Feise 1:19.628s
Sezoni Amateur
S70, R16
18 Qershor, 2019
Andris Ceruss 1:20.872s
Sezoni Rookie
S70, R16
18 Qershor, 2019
Frederic Van Rossum 1:22.391s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S56, R15
6 Janar, 2017
Florencia Caro 1:29.643s
Sezoni Master
S56, R15
6 Janar, 2017
Ayman Daher 1:30.829s
Sezoni Pro
S67, R12
20 Nëntor, 2018
Ivan Stiva 1:31.813s
Sezoni Amateur
S56, R15
6 Janar, 2017
Andrei Ispas 1:34.135s
Sezoni Rookie
S56, R15
6 Janar, 2017
Egidijus Skarelis 1:37.908s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S29, R14
28 Shkurt, 2012
Justinas Smyšliajevas3 1:29.751s
Sezoni Master
S29, R14
28 Shkurt, 2012
Martynas Atkočius 1:31.178s
Sezoni Pro
S29, R14
28 Shkurt, 2012
Rafael Mantovani 1:32.074s
Sezoni Amateur
S29, R14
28 Shkurt, 2012
Joao Carlos 1:34.685s
Sezoni Rookie
S29, R14
28 Shkurt, 2012
Geir Pukk 1:36.148s
Përshkrimi

Ajo ishte diku në fillim të viteve 70, se përpjekje për blerjen e një toke pranë Sriperumbudur, për vënien e një udhë të klasit botëror garë ka filluar. Sajë të përpjekjeve të palodhur e Klubit Motor Sport Madras, ndërtimin e pista në fund filloi nga fundi zar të 80-së. Rrugën e racës Irungattukottai, i cili është i pari i këtij lloji në Indi u përurua në vitin 1990. Më 8 shkurt 1998, Irungattukottai dëshmitarë Formula makina Campus në veprim, për herë të parë në Indi. Gjashtëmbëdhjetë të vetme-vendësh makina, duke përdorur motor 1350cc Renault me një gearbox pesë shpejtësi, e ndërtuar nga Fior Claude francez u bëri. Udhë është 11 metra të gjerë dhe ka 10 kthesa të mëdha, përveç një numër i atyre të vogla. Një qark të vogël klubin e 2,1 km është gjithashtu në dispozicion për ngjarjet më të shkurtër. Rrugën kryesore ka tre Straights, me të gjatë një të 250 metra. Qark kryesore është rreth 3,717 km e gjatë, ndërsa qark klubit është 2,010 km e gjatë. Qark përputhet me dy organizmat ndërkombëtarë - Internationale Federata de Automobile dhe Internationale Federatës du Motocyliste, i cili përcakton normat për gara dhe gara qarqeve. Udhë është e licencuar për garë deri në dhe duke përfshirë edhe Formula-3 për makinat, si dhe të gjitha klasat e me dy rrota. Rekord për herë xhiron më të shpejtë në rrugën e duhur, i takon Martin O Connell i cili përfundoi në distancë në një kohë të 1:34.124 minuta në klasë-3 në Formula 1996

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
19 16 Jari Aareskoski3
1h47:13.057s
Toygun Senler1
2:38.084s
Jari Aareskoski3
1:19.348s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
22 6 Zdenek Hladik
1h47:27.825s
João Monteiro
2:39.665s
Zdenek Hladik
1:19.765s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
26 6 Zdenek Hladik3
1h46:57.134s
Zdenek Hladik3
2:37.593s
Justinas Smyšliajevas
1:19.530s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
28 4 Toygun Senler3
1h47:23.892s
Evaldas Ruseckas
2:39.122s
Aleksej Sutkin
1:19.809s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
29 14 Aleksej Sutkin
1h59:45.655s
Toygun Senler3
2:36.121s
Justinas Smyšliajevas3
1:19.677s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
33 Pist Testi Total test laps: 1082042
Your test laps: ???
- Rimantas Sagatas1
1:17.851s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
34 5 Ioannis Dimitroglou
1h47:38.061s
Ioannis Dimitroglou
2:40.247s
Atis Praudins
1:19.578s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
39 13 Toygun Senler4
1h47:15.375s
Rimantas Sagatas2
2:37.976s
João Monteiro1
1:19.614s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
42 17 Vsevolod Demydov2
1h46:55.331s
Vsevolod Demydov2
2:49.183s
Vsevolod Demydov2
1:18.985s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
46 16 Roland Postle2
1h47:36.889s
Christos Bobolis
2:39.144s
Sergey Sergeev
1:19.612s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
49 9 Christos Bobolis1
1h47:20.852s
Christos Bobolis1
2:37.754s
Jan Pavlicek
1:19.317s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
51 2 Jan Pavlicek
1h47:27.482s
Jan Pavlicek
2:37.827s
Jan Pavlicek
1:19.663s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
53 12 Kaur Kuus
1h47:21.933s
Danny Bayliss
2:39.072s
Danny Bayliss
1:18.507s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
56 15 Florencia Caro
1h46:07.253s
Florencia Caro
2:49.541s
Justinas Smyšliajevas4
1:17.798s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
59 10 Paulo Pinto
1h49:34.407s
Paulo Pinto
2:38.725s
Christos Bobolis4
1:18.694s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 12 Róbert László
1h52:36.111s
Guy Smets
2:49.913s
Róbert László
1:18.084s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
65 17 Theodosis Vogiatzis
1h46:23.411s
Christos Bobolis4
2:37.242s
Toni Söyrinki
1:18.006s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
67 12 Christos Bobolis4
1h46:10.896s
Mateusz Oleś
2:50.128s
Christos Bobolis4
1:17.673s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
70 16 Carlos Esparza
1h45:54.579s
Tomek Kiełpiński
2:38.316s
Gonzalo Alvarez
1:18.054s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 2 Jan Velske2
1h45:42.738s
Jan Velske2
2:36.915s
Nevzat Kasapoglu
1:17.266s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
78 12 Rimantas Sagatas2
1h45:51.464s
Jean-marc Boissinot
2:38.438s
Rimantas Sagatas2
1:17.200s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
80 14 Pablo Fernandez
1h46:05.339s
Rimantas Sagatas2
2:36.197s
Rimantas Sagatas2
1:16.782s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
85 2 Twig Fahaji
1h45:18.007s
Twig Fahaji
2:37.799s
Rimantas Sagatas2
1:18.138s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës