A ju pëlqen makinat e garave? Nëse po, atëherë Grand Prix Racing Online është lojë për ju!

Menaxho ekipin tuaj gran prix drejt suksesit, duke ndërtuar makina të mirë, zhvillimin e strategjive të mira në garë, punësimin e pilotëve të drejtë dhe të stafit dhe planifikoni për të ardhmen. Por të gjitha duhet të bëhen brenda kufijve të buxhetit tuaj financiar dhe kohës së punës dhe me konkurrencën e ashpër të frymëmarrjes poshtë qafës tuaj!

Download on the App Store Get it on Google Play Get it on App Gallery Download on Steam Regjistrohu tani » Çfarë është GPRO?

Mirë se vini në GPRO!

GPRO is a long term strategic motorsport management game, where good planning and strategy are the key to success, therefore it should not be taken lightly even when starting out.

Before you start your journey as a Rookie racing manager, you might want to consider taking a look at the tutorials first. To help you with the preparation with your first race, we recommend taking the Quick Tutorial below which will guide you through the sections of the main office, practice, qualification and race setup and strategy.


(takes around 10 minutes to complete)

Tutorial Complete

Congratulations on completing the quick game tutorial. Although you have covered the basics, the game is still very complex and challenging.

Almost every management screen is equipped with its own tutorial which can be started through the icon at the top right in the notification area.

We wish you best of luck on and off the track.

Have fun playing!

Gara e ardhshme: Sezoni 99 - Gara 11: MeksikëMexico City GP në:

Shiko përsëritjen e garës së fundit

Pamje e përgjithshme e lojës

Akorduar në çdo të Martë dhe e Premte në orën 20:00 CET për të parë ngjarjet e garës shpaloset LIVE! Do fitojë strategjia juaj një fitore të merituar, apo një vizitë në mur gomë? Gjeni dhe bisedoni së bashku dhe jetoni me rivalët tuaj ...

Kërko në tregjet e pilotëve për Senna tjetër ose Schumacher, i cili mund të hidhet në kabinë dhe të japë rezultate të menjëhershme - ose ndoshta trajnon një fëmijë të rritet në radhët tuaja që të bëhet përfundimisht Kampion Bote!

Përmirëso makinën tuaj, trajno pilotin dhe stafin tuaj, firmos kontratat e tyre, dhe blej objekte të reja - por menaxho të gjitha këto brenda kufizimeve të buxhetit tuaj të kufizuar për të shmangur borxhet dhe prishjen e sezonit tuaj ...

Analizo rezultatet tuaj garë, konsumin e karburantit, gomave dhe nxhemjen - duke bërë të mundur për të planifikuar dhe llogaritur mirë garën dhe strategjitë e ndalesave pitëve, e cila të jep shpres se do të transformosh atë vend në podium në një fitore!

Zgjidhni të garoni me një nga makinat mbi 100 standarde ose makina mbështetësi - apo ndoshta edhe nxjerr dhuntinë tuaj artistike me dizenjimin e shumë makinave tuaj personale që në garë vetëm ju mund të garoni!

Me sukses të promovuar në grup Amatori, dhe ju mund të krijoni ekipin tuaj! Regjistro menaxherët e tjerë për tu bashkuar me ekipin tuaj, dizenjo makinën e ekipit tuaj, dhe punoni së bashku për të fituar kampionatin ekipeve ose kupën!

Hyrje të shpejtë

Keni harruar fjalëkalimin tuaj?
Statistika të shpejta per GPRO
Menaxhera online: 6865
Menaxher gjithsej: 1042893
Menaxherët aktive: 10573
Shtete gjithsej: 173