Programi partner GPRO - Pyetjet e shpeshta


Pyetje të përgjithshme

P: Çfarë është GPRO?

P: Grand Prix Racing Online (GPRO) është një faqe bazuar në lojë të menaxhimit motorsport. Loja është një MMORPG falas që nuk kërkon shkarkime, vetëm një shfletues interneti.Loja është luajtur me mijëra lojtarë të vërtetë nga e gjithë bota.

P: Si gjenerohen të ardhurat nga lojtarët në lojë në qoftë se loja është siguruar falas?

P: Loja është dhënë pa pagesë, megjithatë loja ofron një grup të madh të karakteristikave të tjera mbështetëse për lojtarët e saj paguajnë (të quajtur kështu përkrahës). Lojtaret bëhen përkrahës duke blerë kredite mbështetëse, kreditë mbështetësi janë përdorur ku më pas nga lojtarët përdoren për të zhbllokuar karakteristika të ndryshme të lojës. Përqindja e lojtarëve aktivë të cilët vendosin të bëhen përkrahës ndryshon në varësi të vendit të origjinës së lojtarëve, për vendet më të zhvilluara deri në 60% e lojtarëve aktivë janë përkrahës.

P: Unë kam një pyetje apo sugjerim në lidhje me programin e partnerit, si mund të lidhen me ju?

P: Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për pyetjet, raportime të metash apo sugjerime në lidhje me programin e partnerit në support@gpro.net. Kur të kontaktoni sigurohuni që mesazhi të jet i qartë që jeni duke na kontaktuar në lidhje me programin e partnerit.

P: Faqja jonë/rrjeti mund të gjeneroj shumë trafik në GPRO, cilat janë rregullat për ne?

P: Ne nuk e lejojnë trafikun të inkurajoet, spam, përmbajtja me kyç ose prokurë në emër të dikujt tjetër në lojën tonë. Nëse ju keni një shumë të trafikut dhe ju mund të na dërgoni më shumë se 1000 vizitorë çdo ditë ju lutem na kontaktoni në support@gpro.net. Pa na kontaktuar llogarinë tuaj mund të jenë të mbyllura dhe ne nuk mund të llogarisin trafikun që na dërgoni!

Pyetjet për ndarjen e të ardhurave


P: Si llogaritet pjesa e të ardhurave dhe kush paguan TVSH dhe sistemin e kostos të pagesave?

P: TVSH (Tatimin mbi Vleren e Shtuar), nëse është e aplikueshme, dhe sistemi i pagesave shpenzimet zbriten nga të ardhurat e raportuar. Çfarë ju shihni në të gjitha statistikat është ardhurat NETO gjeneruara nga përdoruesit e juaj. Nëse një përdorues bën një pagesë prej 10€, i cili përfshin 20% TVSH (2€) dhe kostoja e sistemit të pagesave është € atëherë të ardhurat e raportuara nga pagesa do të jetë 7€ dhe pjesa juaj do të jetë 3,50€. Në rast TVSH nuk është e zbatueshme, vetëm kostoja sistemi i pagesave do të zbriten nga shuma e përgjithshme.

P: Cilat janë sistemet e pagesave në dispozicion për lojtarët e lojës?

P: Ne jemi duke punuar me sistemet e mëposhtme kryesore të pagesës: Paypal, Xsolla, Skrill, Paysafecard, Bitpay, Coinbase. Sistemet e tjera lokale të pagesave, si dhe pagesat SMS mbështeten edhe për disa vende.

P: Kush e paguan tarifën Paypal kur unë tërheq bilancin tim në llogarinë time PayPal?

P: Kur ne procedojëm pagesat tuaja me Paypal ekziston zakonisht një tarifë transferimi për të dërguar para në llogari të tjera. Kjo tarifë do të jetë me shpenzimet tona.

P: Në statistikat e të ardhurave ditore kam të ardhura negativ, pse është kjo?

P: Në rast se nuk ka gjasa që pagesa e lojtarit është përmbysur për shkak të një pagesë të detyruar, ne nuk do të marrë paratë nga kjo pagese dhe për shkak të kësaj ne nuk mund të ndajnë atë që ne nuk kemi me ju. Ne do të paguajnë vetëm për transaksionet e kryera dhe ne bëjmë çmos për të siguruar që nuk do të ketë ndonjë refuzim pagese.

P: A mund të lëvizin lojtarë të regjistruar në një llogari tjetër partner nga që kam për të marrë pjesën e të ardhurave prej tyre?

P: Jo, kjo nuk është e mundur!

Pyetjet e pagesës


P: Ku është butoni për të tërhequr para nga llogaria ime?

P: Butoni për të tërhequr para nga llogaria juaj është në panelin e kontrollit tuaj bilancin tuaj të ardhshëm në gjendje për tërheqëje.Ato do të jenë të aktivizuara pasi ju keni të paktën 100€ në bilancin tuaj në gjendje për tërheqëje.Pasi të keni bërë një kërkesë për të tërhequr fonde butoni do të çaktivizohet dhe ju do të ju duhet të prisëni për kërkesën tuaj të pagesave që të jenë të përpunuara.Kur pagesa është përfunduar ju do të shihni datën kur ajo ishte përfunduar dhe transaksionin e PayPal ID në faqen e pagesave.

P: Sa herë mund të tërhequr para nga llogaria ime?

P: Ju mund të tërheqë vetëm një herë në muaj nga llogaria juaj për aq kohë sa ju keni të paktën 100€ gjendje në bilancin tuaj për të tërhequr.

P: Sa kohë do pasi kam dorëzuar kërkesën time për pages që pagesa të procedohen

P: Kërkesa për pagesë mund të jetë në pritje deri në 21 ditë përpara pagesës është përpunuar në llogarinë tuaj Paypal.

Pyetje koduese


P: A mund të zbatojë lojën tuaj në faqen tonë duke përdorur një IFRAME?

P: Po, ju mundeni.

P: Mund të lidhë në lojë tuaj në një gjuhë të veçantë?

P: Po, ju mundeni. Ju do të keni për të përfshirë kodin e gjuhës me dy shkronja në lidhjen tuaj të partnerit si vijon:

http://www.gpro.net/[langcode]/?portal=&placement=

Zëvendëso [langcode] në lidhje me një nga kodet gjuhësore në vijim:

gb - English 
de - German (Deutsch)
es - Spanish (Español)
ro - Romanian (Română)
it - Italian (Italiano)
pt - Portuguese (Português)
br - Brazilian (Português)
fr - French (Français)
pl - Polish (Polski)
ru - Russian (Русский)
bg - Bulgarian (Български)
mk - Macedonian (Македонски)
rs - Serbian (Српски)
nl - Dutch (Nederlands)
be - Flemish (Vlaams)
fi - Finnish (Suomi)
lt - Lithuanian (Lietuvių)
cz - Czech (Čeština)
hu - Hungarian (Magyar)
ee - Estonian (Eesti keel)
sk - Slovak (Slovenčina)
tr - Turkish (Türkçe)
al - Albanian (Shqip)
gr - Greek (Ελληνικά)
hr - Croatian (Hrvatski)
my - Malay (Bahasa Melayu)
dk - Danish (Dansk)

Shembull: Nëse ju doni për të lidhur në lojë në rusisht, ju duhet të përdorni lidhjen e mëposhtëme: http://www.gpro.net/ru/?portal=&placement=

P: Cili është qëllimi i parametrave të vendosjes në lidhjen e partner?

P: Ky parametër opsional do t'ju lejojë të ndiqni ecurinë e fushatave të ndryshme që ju drejton për të promovuar lojën. Ju mund të vendosni parametra për çdo emër që ju pëlqen. Për shembull, në qoftë se keni drejtuar dy fusha të ndryshme që ju mund të ketë dy lidhje në vijim:

http://www.gpro.net/?portal=&placement=campaign1
http://www.gpro.net/?portal=&placement=campaign2

Më vonë ju do të jeni në gjendje për të kontrolluar performancën e çdo fushate veçmas në seksionin e statistikave.