Programi partner GPRO - Hyrje

Programi partner GPRO

Mirë se vini në Filialin e Programit të partnerit GPRO-së!

Nëse ju keni një faqe interneti me vizitorët të cilët mund të jenë të interesuar në një lojë Motorsport online te menaxhimit si GPRO, ju mund të bëheni partneri ynë duke ndarë vizitorët tuaj me ne duke promovuar GPRO në faqen tuaj dhe ne do të ndajnë të ardhurat që kemi marrë prej tyre me ju.

Ne ju ofrojmë 50% ndarjen e të ardhurave gjatë gjithë kohës nga çdo paketë lojtari që blen në lojë. Për më tepër, komisionit që do të ju dërgohen parat janë paguar nga shpenzimet tona!

Ne jemi duke punuar sot me sistemet e mëposhtme të pagesës: PayPal, Xsolla, Skrill, Paysafecard, Bitpay dhe më shumë.

Tërheqë pagesa nëpërmjet PayPal ne llogarinë tuaj pasi bilanci juaj i kalon 100€. Ne ju ofrojmë një zgjedhje të gjerë të materialeve promo dhe qasje të drejtpërdrejtë në statistikat rreth lojtarëve tuaj dhe veprimet e tyre në lojë.

Në mënyrë që të bashkoheni me programin partner GPRO-së, ju vetëm duhet të plotësoni njëregjistrim të thjeshtë.  Per me shume informacion mbi programin tone partner ju lutemi kontrolloni pytjet me te frekuentuar .

Regjistrohu si një partner

Partner të nënshkruaj

Keni harruar fjalëkalimin tuaj?