Историја на Гранд При Онлајн

Гранд При Рејсинг Онлајн беше креирана од страна на група играчи на Ф1 менаџментот на веб игри.

Играта се базира на поранешно играчко искуство, вклучувајќи ги концептите, знaењето и искуството од претходните (класични) Ф1 менаџмент игри. Спојот од ова знаење со висоиот степен на иновативност и идеи, ја прави оваа играа уникатна во светот на Ф1 менаџмент игрите.

Ние сакаме совршенство во изработувањето на онлајн Ф1 менаџер игри, кои претставуваат атрактивна симулација на Ф1 менаџмент на многубројни играчи. Не заборавајќи ја пристапноста до играта и забавата која ја овозможува оваа игра со натпреварувачки дух во пријателско расположена заедница, оваа игра треба да биде долготрајно играчко задоволство за годините коишто доаѓаат.

Повеќе за ГПРО »
Join the official GPRO Discord server

Луѓето позади Гранд При Расинг Онлајн

Администратори

Vladimir Alexandrov

 • ГПРО Претседател
 • Администратор
 • Програмирање
 • Дизајн
 • Концепт на играта
 • Документација на ГПРО

Stefan Voggenreither

 • ГПРО Потпретседател
 • Администратор
 • Програмирање
 • Одржување на базата на податоци
 • Планирање на рутини
 • Концепт на играта

Mr Shadow

 • Спроведувач на правилата на ГПРО
 • Казнувач на измамниците
 • Ловец на многубројни акаунти
 • Ловец на лажни имиња

Персонал

Hans Barf

 • Концепт на играта
 • Дизајн
 • Графика
 • Истражувања
 • Форум Модератор

Florencia Caro

 • Форум Модератор
 • Графика

Mick Ridley

 • Форум Модератор

Kai Wen Chew

 • Форум Модератор

Lyee Chong

 • Форум Модератор

Пензионирани

Разговор со Модератор

Harri Pakosta Cole Fainter Mick Ridley Florencia Caro

Преведувачи

Español Español Marcelo Michelini
Polski Polski Tomek Kiełpiński
Eesti keel Eesti keel Erkki Tempel
Српски Српски Marko Stojčev
Italiano Italiano Mauro Saccoccia
Ελληνικά Ελληνικά Marios Tsekis
Türkçe Türkçe Ahmet Sonverdi
Română Română Doru Paraschiv
Русский Русский Andriy Dyadkovich
Suomi Suomi Mikko Heikkinen
Français Français Marco Ferraz
Deutsch Deutsch Tim-Oliver Wagner
Bahasa Melayu Melayu Lyee Chong
Dansk Dansk Jesper Warming
Português(BR) Português Gideon Rosa
Vlaams Vlaams Luc Segers
Čeština Čeština Dominik Karda
Lietuvių Lietuvių Tomas Červinskis
Hrvatski Hrvatski Marin Žic
Shqip Shqip Samoeni Albanalopolis
Македонски Македонски Vasko Minovski
Magyar Magyar Zsolt Varga
Nederlands Nederlands Pascal Van Kleij
Slovenčina Slovenčina Ivan Krapka
Български Български Vladimir Alexandrov
Português Português Rui Morais
Pirate Pirate Gordon Ashford

Седиште на Гранд При Онлајн Расинг

GPRO Ltd (GPRO OOD)
Vela Chorbova 15
Sofia 1225
Bulgaria

Е-маил: (помош за делот на играта и насоки, искористете го форумот наместо да прашувате прашања!)